perjantai 18. toukokuuta 2012

Ehka palstaudun

Kaikille taman blogin lukuisille lukijoille haluaisin ilmoittaa, etta elan ja hengitan. En varsinaisesti ole kiireinen mutta ajatustyon alla on tiiviisti duuni, parin viikon paassa siintavat paasykokeet (joo en oo valmistunu tiedan), toiseen yliopistoon hakupaketin kokoon vasaily (oon vahan myohassa mut pitaa nyt joku back uppi olla), kaksi tulevaa muuttoa, loma ja aina yhta virkistava parisuhdedraama.

Ja koska olen nainen ja voin aina muuttaa mieleni saattaa olla etta uusi blogini aukeaa kohtapuolin taalla: http://www.lily.fi/. Ihan vaan koska tykkaan lilysta ja luulen, etta lilykin saattaisi tykata minusta! Ja kuinka monta kertaa kivempaa on kirjottaa palstaa kuin blogia? Kaytanto sama mutta cmoon! Pinaattipalsta, tomaattipalsta, perunapalsta, palsta! Haluan ikioman punaisella puuaidalla reunustetun kirjoituspalstan.

Mutta Tuleva Palsta saa jaada odottamaan inspiraatiota, jonka uskon vakaasti loytyvan sohvanpohjalta. Viimeistaan se kaynnistyy kunnolla sitten kun minulla alkaa olla jotain kirjoitettavaa ja saan aikaiseksi hankkia uuden lapparin tuon lahoavan lapion tilalle. Kaljankaadosta ei saa ikuisesti tarinoita ja muilta osin elamani on yksinkertaisesti niin jarjettoman tylsaa etta hulavei vaan.

Jos haluatte parempaa tekemista kun lukea blogia, joka ei koskaan paivity tassa se!






Ah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti